husetilsalg-jylland.dk: Find rækkehus i Jylland

Find rækkehus i Jylland

Tillykke du har netop taget første skridt i retningen mod at finde dit drømmehus i Jylland!

husetilsalg-jylland.dk er skabt for at informere og oplyse alle potentielle købere af huse.

I oversigten i din venstre side kan du høre mere om fordele og ulemper ved de forskellige byer og bydele. Informationer, der er værd at tage med i betragtning før du vælger at bosætte dig.

Hvad gør jeg nu?

Du starter nemt din boligsøgning vha. et af tre boligsøgerlinks. Herefter kan du komme i direkte kontakt med relevante sælgere i Jylland.

Er du udlejer/sælger og ønsker at komme i kontakt med potentielle lejere eller købere, så vil vi også meget gerne hjælpe dig på vej.

Nye Boligprojekter Skal Være Bud På Fremtidens Boligbyggeri

Syv boligprojekter er udvalgt af Statens Kunstfond og Realdania til at blive nye konkrete bud på hvordan vi kan komme til at bo i fremtiden. Statens Kunstfond og Realdania vil støtte udviklingen af fremtidens boligbyggeri. Projekterne indeholder bl.a. vertikale fællesrum, et gårdkollektiv og en landsby midt i byen. Projekterne skal i løbet af de kommende år blive til virkelighed.

Læs mere om de nye projekter her

Dragør er Danmarks Mest Populære Kommune

I følge en analyse foretaget af Voreslejebolig.dk, så er Dragør Danmark mest populære kommune. Dragør ligger næsten tre gange højere en anden pladsen, Tårnby. De fleste af de populære kommuner ligger i Hovedstadsområdet og herefter i Region Sjælland. I Jylland er den mest populære kommune Odder. På Fyn er det Kerteminde og Middelfart, som er det mest attraktive kommuner.

Læs mere om undersøgelsen her

Hovedstadsområdet inderholder Danmarks mest eftertragtede kommuner

En undersøgelse fra Voreslejebolig.dk viser, at de mest eftertragtede kommuner ligger i hovedstadsområdet. Det er Dragør som indtager første pladsen efterfulgt af Tårnby og Frederiksberg på hhv. anden og tredje pladsen. Mange nordjyske kommuner ligger i bunden. Det gælder bl.a. Jammerbugt, Thisted og Morsøe.

Læs mere om undersøgelsen her

Oversigt over Danmarks mest eftertragtede kommuner

I en undersøgelse udarbejdet Voreslejebolig.dk fremgår det, at Dragør er den mest eftertragtede kommune i Danmark. Efterfølgende kommer Tårnby og Frederiksberg. I bunden ligger Jammerbugt lige bag Morsø og Thisted. Undersøgelsen er blevet lavet på baggrund af danskernes søgninger på Voreslejeboligs hjemmeside.

Læs mere om undersøgelsen her

Undgå snyd i jagten på bolig

Mange oplever hvert år at blive udsat for boligsvindel. Denne hjemmside giver en række råd og tips til hvordan du kan undgå at blive snydt. Snydboligsnyderne er udviklet af Boligdeal.dk og forklarer hvordan svindlerne typisk snyder uerfarne boligsøgere.

Læs mere om siden her

København vurderes til at være verdens anden bedste by

En analyse placerer København, som nr. 2 på en liste over verdens bedste byer. På trods af højt huslejeniveau og madpriser, så tager København alligevel en anden plads, kun overgået af Prag. Den høje placering skyldes byens lave arbejdsløshed og kriminalitet samt et højt sundhedsniveau. I bunden ligger Dublin, Rom og Sao Paulo, der i følge analysen, ikke er attraktive at bo i.

Læs mere om analysen her

København tager 2. pladsen i liste over storbyer

I en analyse foretaget af Voreslejebolig er en række storbyer vurderet på baggrund af sociale og økonomiske faktorer. Analysen viser, at København ligger i toppen, kun overgået af Prag. København scorer højt på parametre som lønniveau, sundhed og kriminalitet.

Læs mere om analysen her

Ejendomshandler på de små øer

Omkring 600 boliger er solgt på 6 små øer på 6 måneder. Dette antal solgte boliger er en stigning på ca. 20% selvom antallet af udbudte boliger samtidig er faldet med 30%.

Læs mere her

Flere højhuse i Jylland

På Viborgvej i Aarhus er man igang med at planlægge bygningen af 3 nye højhuse som skal rumme boliger på i alt 14.000 kvm. Højhusene kommer til at være op mod 45 meter høje.

Læs mere her

Ny analyse afslører hvor danskerne ikke vil bo

Den danske boligside Boligdeal.dk har set på danskernes søgemønster når der skal findes en ny bolig. Det er tydeligt, at jylland, særligt nordjylland, ikke er særligt populært blandt danskerne. Omvendt er danskerne vilde med Dragør.

Læs mere her